Acuten tarina

Acute on pilvipalvelujen pioneeri

Acute on EMR-järjestelmien pilvipalvelupioneerejä Suomessa. Järjestelmän kehitystyö aloitettiin vuonna 2000, kun markkinoilla oli tarvetta uudenlaisella teknologialla toteutettavalle järjestelmälle. Lähtökohtana toteutukselle oli yksi tietokanta ja käyttö selaimella, Microsoft-teknologioita hyödyntäen. Ratkaisu tarjosi asiakkaille kokonaisuuden, joka sisälsi asiakkuudenhallinnan, helposti laajennettavan potilaskirjausalustan terveydenhuollon ammattilaisille, ajanvarauksen, laskutuksen ja muita vastaavia toimintoja. Ensimmäinen käyttöönotto järjestelmällä toteutettiin tammikuussa 2001.

Acuten ominaisuuksien kehittämisessä on aina pyritty hyödyntämään asiakasyritystemme tietotaitoa ja liiketoimintaosaamista.

Acute on kehitetty pitkäjänteisesti asiakkaiden kanssa yhteistyössä. Pilvipalveluna toteutettu kokonaisratkaisu tuo asiakkaalle kaikki tarvittavat työkalut helposti ilman asennus-, varmistus- ja tietoturvahuolia.

Asiakas hyötyy osaamisestamme

  • Matalat investointikustannukset
  • Matalat käyttöönottokustannukset
  • Ennakoitavat kuukausikustannukset
  • Helppo käyttöönotto
  • Käyttö selaimella missä ja milloin vain
  • Teknistä osaamista ei tarvita
  • Tiedot varmistettu
  • Tiedot turvattu
  • Pitkäjänteisyys tuotekehityksessä

Arvomme näkyvät arjessa

Teemme työtä asiakkaidemme hyväksi. Rakennamme, valvomme ja turvaamme älykkäintä potilaskertomusjärjestelmää, jotta asiakkaamme voisivat keskittyä parantamaan potilaiden terveyttä.

Haluamme edistää monitoimijakulttuuria. Yhdessä tekemällä syntyy enemmän uusia ajatuksia ja uuden kehittäminen on nopeampaa.

Näemme, että digitalisaatio muuttaa terveydenhuoltoa. Nopea reagointi uusiin haasteisiin vaatii skaalautumiskykyä.

Uskomme erilaisuuteen ja erikoistumiseen. Kehitämme Acutea tuotepohjaisesti ja ymmärrämme, ettei yksi tuote vastaa kaikkiin haasteisiin, joiden keskellä tämän päivän terveydenhuollon toimijat elävät. Kilpailukyky löytyy kuitenkin erilaisuudesta ja edelläkävijyydestä.

Acusfääri – rajat auki kehityksen nimissä

Acute-potilastietojärjestelmä on ollut tähänkin asti asiakkaan tarpeisiin räätälöitävissä, mutta Acusfääri-konsepti mahdollistaa järjestelmän joustavan kytkemisen myös Acuten ulkopuolisiin sovelluksiin.

Tutustu Acusfääriin

Acuten ajankohtaiset

Ota homma haltuun!

Soita 03 3395 0910 tai täytä yhteydenottolomake.

Hyväksyn että tietoni tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.

© 2018 Acute.