Acuten käyttöönotto

Acuten käyttöönotto

Käyttöönotossa asiantuntijamme huolehtivat siitä, että järjestelmä sovitetaan vastaamaan yrityksenne tarpeita. Samalla opitte käyttämään Acute-järjestelmää tehokkaasti ja pääkäyttäjä saa nopeasti valmiudet hyödyntää järjestelmää tarvittavassa laajuudessa.

Sovitamme käyttöönottoprojektin tarpeidesi mukaan. Otamme huomioon toiminnan vaativuuden, prosessien monimuotoisuuden ja käytön prioriteetit. Huolehdimme siitä, että Acute istuu liiketoimintasi tarpeisiin ja käyttäjät hyödyntävät sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Alkukartoitus

Käyttöönoton alussa otamme selvää perusprosesseista ja käymme läpi Acute-järjestelmän keskeiset toiminnot liiketoimintasi kannalta. Tunnistamme myös niihin liittyvät tarpeet, haasteet sekä käytön tavoitteet.

Sisällönmäärittely ja koulutus

Sisällönmäärittelyssä muokkaamme järjestelmän liiketoiminnan tarpeita vastaavaksi ja varmistamme, että alkukartoituksessa todetut asetukset vastaavat tavoitteita. Koulutamme pääkäyttäjän, jotta hänellä on valmiudet hyödyntää järjestelmän ominaisuuksia ja ylläpitää taustoja.

Tiedonsiirrot

Siirrämme tarvittavat tiedot, kuten asiakasrekisterin ja kertomustiedot, olemassa olevasta järjestelmästä Acuteen.

Ota homma haltuun!

Soita 03 3395 0910 tai täytä yhteydenottolomake.

Hyväksyn että tietoni tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.

© 2018 Acute.