Acusfääri-digilehti on täällä – astu sisään!

Acusfääri-digilehti on täällä – astu sisään!

Acusfääri-digilehti kertoo Vitecin nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille ymmärrettävästi ja konkreettisesti Acusfääri-konseptista. Lehti esittelee Acute Marketin tuotevalikoimaa ja partnereita terveydenhoitoalalla ainutlaatuisen kehitysyhteistyön takana.

Lue lehdestä mitä Movendos kertoo älykkäästä ajanvarausjärjestelmästä tai miten Visiba Caren digitaalinen etävastaanotto ja tekoäly liittyvät toisiinsa.  Tutustu miten Carecoden kommunikaatiopalvelu on omiaan poistamaan päällekkäistä työtä ja mikä on LPY:n näkemys sote-uudistuksesta ja valinnanvapaudesta. Mukana myös PhysioTools, Duodecim, Csam ja Salivirta Partners sekä Vitecin omien asiantuntijoiden haastatteluita.

Digilehti on responsiivinen eli luettavissa kaikilla päätelaitteilla, myös mobiilissa.

Lehden kaikki artikkelit pääset jakamaan helposti omiin verkostoihisi sivuilta löytyvillä sosiaalisen median napeilla.

Antoisia lukuhetkiä Acusfääri-digilehden parissa!

© 2018 Acute.