Kategoria: Ajankohtaista

Neljä kilsaa eurolla!

Aug 22, 2017

Fillari acute artikkeli.png

Nyt ei makseta turhasta. Parempi duunipäivä alkaa reippaillen. Kun kaasujalka huilaa, työnantaja kiittää.

– Liikunta tekee hyvää kaikille. Lapsiakin kehotetaan kulkemaan koulumatkat kävellen tai polkupyörällä, sillä liikunta vilkastaa aivojen verenkiertoa ja parantaa oppimisvalmiuksia. Maksamme työntekijöillemme korvausta työmatkaliikunnasta, koska haluamme kannustaa heitä voimaan ja jaksamaan paremmin, Vitecin toimitusjohtaja Janne Vainio kertoo.

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkeimpiä voimavaroja. Sen tiedostaen Vitec haluaa tukea työntekijöitään terveissä elämäntavoissa, joista työmatkan taittaminen polkupyörällä tai kävellen on hyvä alku. Vitec on maksanut työntekijöilleen korvausta kodin ja työpaikan välisestä hyötyliikunnasta 0,25 euroa kilometriltä elokuun alusta alkaen. 
Add Pingback

Please add a comment

Sinun täytyy kirjautua sisään vastataksesi. Kirjaudu sisään »

Tags:
Category: fysioterapia

Add Pingback