Kategoria: Ajankohtaista

Järjestelmäasiantuntija haussa!

Aug 24, 2017

jarjestelmarekry artikkeli.png

 

Vitec Software Group on Pohjoismaissa toimiva ohjelmistotalo, jolla on liiketoimintaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Myymme ja kehitämme toimialakohtaisia ohjelmistotuotteita asiakkaidemme käyttöön. Meitä on noin 580 työntekijää ja konsernin liikevaihto on 70 miljoonaa euroa. Lisätietoja Vitecistä: http://www.vitecsoftware.com/en/about-us/.

 

Terveydenhuollon liiketoimintasektori toimii pääosin Tampereella, missä myymme ja kehitämme Acute-potilastietojärjestelmää 55 henkilön voimin.

 

Rakennamme mielestämme Suomen parasta terveydenhuollon tietojärjestelmää Acutea ja sen ekosysteemiä Acusfääriä. Tarvitsemme lisää aikaansaavia tekijöitä Tampereen joukkueeseemme.

 

Etsimme nyt järjestelmäasiantuntijaa joko operaatio- tai integraatiotiimiin. Työnkuva muotoutuu sen mukaan, mikä on profiilisi ja mihin tunnet paloa. Työkokemus ylläpitotehtävistä, järjestelmäintegraatioista ja/tai automatisoinnista on plussaa. Asenne ja riittävä tekninen osaaminen välttämätöntä.

 

Odotamme, että sinulla on paljon annettavaa meille ja haluat kehittää tuotettamme sekä asiakaspalveluamme entistä paremmaksi kanssamme.

 

Järjestelmäasiantuntijoidemme työkalupakkiin kuuluu mm. Windows Server, Microsoft Sql Server, T-Sql, Powershell ja .NET. Osaamisprofiilissasi olisi hyvä olla listasta mahdollisimman monia asioita. Luonnollisesti odotamme, että sinulla on hyvä kyky hahmottaa järjestelmäkokonaisuuksia.

 

Arvostamme oma-aloitteista, joustavaa ja määrätietoista, asiat loppuun vievää työskentelyotetta. Odotamme, että olet ylpeä työsi jäljestä ja olet valmis oppimaan uutta. Haluamme, että kanssasi on mukava tehdä töitä.

 

Olemme ylpeitä siitä, että meillä kukaan ei jää vanhentuneen teknologian vangiksi – järjestelmämme kehittyy koko ajan uusien teknologioiden myötä. Meillä on joustava työaika ja hyvä porukka. Jokaisen tekemisellä on merkitys, jokaisella on vastuullinen rooli.
Meillä ei tehdä keikkaduunia, teemme pitkäjänteistä ja kauaskantoista työtä oman tuotteen hyväksi. Välitämme myös henkilöstön hyvinvoinnista ja kannustamme liikkumaan: maksamme mm. kilometrikorvausta kodin ja työpaikan välisen matkan kulkemisesta lihasvoimalla, pyöräillen tai kävellen.

 

Lisätietoja tehtävästä saat Jussi Huhtalaltajussi.huhtala@vitecsoftware.com tai 040 554 7309.
Liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen sekä mahdolliset linkit aiempiin projekteihisi tai muihin työnäytteisiin. Toimita hakemuksesi rekrytointikumppanimme Opteamin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 6.9.2017.

 

Tule mukaan digitalisoimaan Suomen terveydenhuoltoa!


Hae tehtävään täällä: https://www.opteam.fi/avoimet-tyopaikat/tyopaikka/jarjestelmaasiantuntija-vitec-software-group-oy/ 

 

 

 

Tags:
Category: fysioterapia

Add Pingback