Kategoria: Ajankohtaista

Asiakastukeen haussa tilannetajuinen persoona

Aug 28, 2017

acute asiakaspalvelurekry artikkeli1.png

Rakennamme mielestämme Suomen parasta terveydenhuollon tietojärjestelmää Acutea ja sen ekosysteemiä Acusfääriä. Tarvitsemme lisää aikaansaavia tekijöitä Tampereen joukkueeseemme.


Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen reipasta ja avuliasta asiakaspalvelijaa, joka loistaa hyvällä ihmistuntemuksellaan ja tilannetajullaan. Tehtäväsi on vastata terveydenhuollon järjestelmiin liittyviin tiedusteluihin ja tarjota järjestelmäkohtaista käyttötukea sekä puhelimitse että sähköisesti. Asiakkaidemme käytössä ovat mm. Acute-potilastietojärjestelmä, Physiotools Online -harjoiteohjelmisto, ErgoPro-kuntotestausjärjestelmä, nettiajanvaraus sekä erilaiset integraatiot (laboratorio, röntgen, taloushallinto, hr). Toivomme, että terveydenhuoltoala ja termistö ovat sinulle tuttuja. Me perehdytämme sinut järjestelmien saloihin.

 

Edellytämme

 • Aitoa kiinnostusta hyvään ja ystävälliseen asiakaspalvelutyöhön
 • Aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta ja hyvää palveluasennetta myös tiukoissa tilanteissa
 • Kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua nopeasti uutta
 • Tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä
 • Aloitteellisuutta, organisointikykyä ja reipasta työotetta

 

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä
 • Perehdytyksen työtehtäviin
 • Vaihtelevia työtehtäviä, riittävästi haasteita
 • Viihtyisän työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella
 • Vaihtelevat työvuorot arkisin klo 7 ja 16 välillä
 • Kilometrikorvauksen pyöräillen tai kävellen kuljetusta työmatkasta

 

Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä ja kestää 31.12.2018 asti, mahdollisesti pidempään.


Kiinnostuitko?
Tarkempia lisätietoja tehtävästä antaa Satu Rajala: satu.rajala@vitecsoftware.com, puh. 045 129 6004

 

Mikäli asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja monipuoliset työtehtävät kiinnostavat, lähetä hakemuksesi CV:n kera ripeästi osoitteeseen tuula.pulkkinen@vitecsoftware.com 15.9. mennessä.Vitec Software Group on Pohjoismaissa toimiva ohjelmistotalo, jolla on liiketoimintaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Myymme ja kehitämme toimialakohtaisia ohjelmistotuotteita asiakkaidemme käyttöön. Meitä on noin 580 työntekijää ja konsernin liikevaihto on 70 miljoonaa euroa. Terveydenhuollon liiketoimintasektori toimii pääosin Tampereella, missä myymme ja kehitämme Acute-potilastietojärjestelmää 55 henkilön voimin. Lisätietoja: www.vitecsoftware.com/en/about-us/.

Tags:
Category: fysioterapia

Add Pingback