Omistautunut tiimipelaaja

Parhaat toimintatavat syntyvät ymmärryksestä

Mika Törmänen_artikkeli.png

Mika Törmänen nauttii haasteista, joita työtehtävät Vitecillä hänelle tarjoavat. Tampereen toimipisteessä työskentelevä Mika kehittää ammatillista osaamistaan aktiivisesti myös vapaa-ajalla.

 

Mika Törmänen tuli Vitecille, silloiselle Acute FDS:lle, suoraan koulunpenkiltä Tampereen Ammattikorkeakoulusta tradenomin paperein. Nyt työvuosia talossa on kertynyt jo viisi.

– Ensin työtehtäväni perustuivat ympäristöjen ylläpitoon. Palvelin asiakkaita, tein erilaisia huoltotöitä ja tukitoimenpiteitä. Nyttemmin olen siirtynyt myös tuotekehityksen puolelle. Monipuoliset työtehtävät pitävät työpäivät vaihtelevina ja kiinnostavina, kertoo Mika.

Pyrin ymmärtämään kumpaakin osapuolta ja näin löytämään parhaat toimintatavat.

Tällä hetkellä Mikan tehtävänimike on System Specialist. Hänen tavoitteenaan on kehittää palvelukokonaisuuksien prosesseja. Merkittävänä osana prosessien kehittämisessä on automaatio – se, miten operatiivista osuutta ja liittymien käyttöönottoa saadaan automatisoitua.

 

– Toimin linkkinä kahden tiimin välillä. Koulutan uusia henkilöitä ympäristönhallintaan ja vien tämän tiimin viestejä tuotekehitykselle. Pyrin ymmärtämään kumpaakin osapuolta ja näin löytämään parhaat toimintatavat, kuvailee Mika.

HAASTAVUUS INNOSTAA KEHITTÄMÄÄN OSAAMISTA

Mikan työpäivät perustuvat rutiininomaisiin työtehtäviin, mutta ovat sisällöltään monipuolisia. Työporukka on Mikan mukaan rento eikä hurttiakaan huumoria säästellä. Työnantajassaan Mika arvostaa joustavuutta ja kannustavaa ilmapiiriä.

 

– Parasta työssäni on sen haastavuus. Uusia kokonaisuuksia omaksuessa pääsee haastamaan oman ammattitaitonsa. Täällä suhtaudutaan erittäin positiivisesti oman ammattitaidon kehittämiseen. Jos haluaa lisää koulutusta, se onnistuu, Mika iloitsee.

 

Työlleen omistautunut Mika pyrkii käyttämään myös vapaa-aikansa tehokkaasti kehittäen ammatillista osaamistaan ja tutkien uusia teknisiä ratkaisuja.

 

– Tutkin ja opiskelen uutta myös vapaa-ajalla. Töissä pääsen sitten toteuttamaan oppimani käytännössä. Se myös kuuluu tähän alaan, että vapaa-ajallakin ollaan kiinnostuneita uusista teknologioista, toteaa Mika.

Näistä tunnet Mikan

- Omistautunut tiimipelaaja
- Keittää toimiston maukkaimmat kahvit
- Konttori on toinen koti
- Parhaat jutut
- Tamperelainen IFK-faniAdd Pingback

teksti Laura Pullinen | kuva Maija Kivistö